Adresat zyrtare

Adresat zyrtare të FiLMA24!
https://filma24.ch - online - | Server | Domain |
https://filma24.sh - online - | Server | Domain |
https://filma24.so - online - | Server | Domain |
https://filma24.bz - online - | Server | Domain |
https://filma24.tv - online - | Server | Domain |


Si të zhbllokoni çdo faqe të bllokuar?!
Për celularët mund të instaloni këtë aplikacion: 1.1.1.1

       ANDROID:        IPHONE:
Për kompjuter:

Për t'u zhbllokuar çdo faqe duhet të ndërroni DNS në kompjuter ose pajisjen tuaj!
Ose shkarkoni dhe instaloni këtë VPN falas nga CLOUDFLARE (sidomos nëse keni ALBTELECOM):
PËR WINDOWS 10:

PËR IPAD/IOS:

PËR ANDROID:

PËR WINDOWS 8:

PËR WINDOWS 7:

PËR WINDOWS VISTA:

PËR LINUX/UBUNTU:

PËR MAC LEOPARD:

SHIKIM TE KENDSHEM!

RROFTË INTERNETI I LIRË!

STAFI I FILMA24.TV
Ky website mirëmbahet nga FiLMA24.tv